Hvad betyder det, når vi siger at vores bogholdere er certificerede

Hvad betyder det, når vi siger at vores bogholdere er certificerede?

Bogholderbranchen består af en broget forsamling. Der findes pt. ikke en national certificering af bogholdere, og dermed kan alle kalde sig bogholdere uden garanti for deres kompetence eller kvalifikationer. Fælles for alle vores bogholdere er, at de har mange års erfaring med håndtering og rådgivning af små virksomheder.

For at sikre fagligheden er alle vores bogholdere testet og certificeret.

Kvalifikationer af bogholdere kan komme i forskellige varianter

eBogholderen stræber efter at have de bedste bogholdere tilknyttet og blandt vores bogholderstab findes blandt revisorer og bogholdere med følgende kvalifikationer:

  • En del af vores bogholdere har en Cand. merc aud.
  • Omkring hver 3. af vores bogholdere har tidligere arbejdet for en af de 4 store Revisionsfirmaer, Ernst & Young, PWC, KPMG, Deloitte.
  • Størstedelen er blevet godkendt og registreret af en af de to store brancheforeninger. Dette kræver både flere års dokumenteret regnskabserfaring, samt en anbefaling fra en registreret eller Statsautoriseret revisor.

eBogholderens egen testning og certificering.

Uanset hvilke kvalifikationer vores revisorer og bogholdere kommer med, skal de alle bestå eBogholderens egen omfattende testning og certificering. Testen er grundig og specielt målrettet mod de kvalifikationer og den viden som kræves for at kunne betjene og rådgive mindre virksomheder. Blandt sidste års ansøgere bestod godt 20% eBogholder-testen.

Arbejde hos eBogholderen som revisor eller bogholder.

eBogholderen er i konstant vækst, og er altid på udkig efter kompetente revisorer eller bogholdere. Er du den rigtige kandidat, vil vi kunne tilbyde dig attraktiv lønpakke i Danmarks hurtigstvoksende bogføringsvirksomhed.

For mere information om jobmuligheder bedes du sende en email med dit CV til HR@ebogholderen.dk