Store fordele for den lille virksomhed

 • Du sparer penge

  Du sparer penge

  eBogholderen giver dig den bedste værdi for pengene. Ikke blot tilbyder vi de bedste bogføringspriser i Danmark. Men med eBogholderens revolutionerende koncept og app, sikrer vi at vores kunder lettere får inkluderet alle deres bilag, og dermed får fuldt fradrag for alle deres omkostninger.

 • Du spare tid

  Du sparer tid

  Med eBogholderen er den tid du bruger på at organisere og opbevare dine bilag blevet kraftigt reduceret. Ikke bare den tid du bruger på at håndtere dine bilag, men også den tid du bruger på at bekymre dig om dine bilag.

 • Det er utroligt simpelt at bruge

  Du kommer ikke til at finde en service der er lettere at bruge end eBogholderen. Brug vores simple App til at tage billeder af dine bilag, og lad os klare den derfra. Du er kun 5 minutter væk fra at have forsimplet dit liv gevaldigt

 • erfarne og certificerede bogholdere

  Kun erfarne og certificerede bogholdere

  Hos eBogholderen bruger vi kun erfarne og certificerede Bogholdere og revisorer. Læs mere om eBogholderens certificering. Vores bogholdere er nøje udvalgte og har stor erfaring med små virksomheder. Alle er testet og trænet i brugen af de nyeste værktøjer og teknologi, og bliver løbende uddannet i de nyeste skatte- og bogføringsregler.

 • det er sikkert

  Det er sikkert

  Sikkerhed og fortrolighed af dine data er vores højeste prioritet. For at sikre din sikkerhed benytter vi de samme sikkerhedsteknologier, som anvendes af banker og finansielle institutioner.

 • vores app er altid med dig

  Altid med dig

  Med eBogholderens App er det som om du altid har din bogholder med dig. Du behøver aldrig at skulle bekymre dig om at skulle gemme og opbevare dine bilag når du er på farten. Og når du har brug for at genfinde dine kvitteringer, går du bare ind på dit personlige bilagsarkiv online og finder dem frem.